Einar

Einar William Zakariassen

Einar har en bred faglig bakgrunn. Fagbrev innen kokk og servitørfaget, utdannet sommelier (vinkelner) fra Gastronomisk Institutt. I tillegg har han høgskoleutdanning fra Norsk Hotellhøgskole i Stavanger i økonomi, administrasjon og ledelse. Einar har i mange år jobbet som selvstendig næringsdrivende innen restaurant, kafe og catering. Han har også jobbet som lærer i servitør og kokkefaget. han var også med på å starte Opplærings-kontoret for Hotell og Næringsmiddelfag i Østfold. I tillegg har han arbeidet I ni år som butikksjef ved Vinmonopolet i Gamle Fredrikstad. Einar er lidenskapelig opptatt av vin, mat og matkultur. På fritiden holder han vinforedrag for bedrifter, organisasjoner og privatpersoner og er reiseleder for vin og gourmetreiser verden rundt. Einar startet å jobbe i Målrettet Kompetanse i 2017.

Telefon 468 63 385
[email protected]