Arbeidssøker

Arbeidssøker?

Vårt karriererådgivningsprogram tar utgangspunkt i hele deg som menneske og individ. Vi antar at du kjenner deg selv best, men ofte er det slik at vi ikke helt er bevisst på hva vi ønsker, hva vi kan og ikke kan, og hva vi vil med livet vårt. 

Dette vil vi gjerne prate med deg om. Vi tror at like barn leker best, og vil derfor finne en medarbeider hos oss du kan føle deg trygg på, og kanskje til og med en du kan ha noe til felles med. 

I tillegg til kartlegging og samtaler, benytter vi også analyseverktøyet vip24. Verktøyet bidrar til økt bevissthet om egne styrker og muligheter, i forhold til arbeidsliv, studier og livet generelt. Vi mennesker er i raskere og raskere utvikling, og vi anbefaler et analyseverktøy basert på dagens samfunn, og ikke et som ble utviklet på 80-tallet.

 Ta kontakt med oss ved å sende oss en mail, eller på telefon 400 59 005.

En god CV

En god og selgende CV, er det første steget for å komme inn i arbeidslivet. Ta kontakt med oss og vi hjelper deg med dette. Sammen utarbeider vi en profesjonell CV som sier mest mulig om deg til en fremtidig arbeidsgiver. Hvis du aldri har laget en CV, utarbeider vi denne sammen med deg. Har du allerede en CV, går vi gjennom denne og gir deg tips og råd hva du bør ha med.

Er du ekstra modig, og ønsker en videopresentasjon, har vi også tips på hva denne bør inneholde.

Presentasjonsteknikk

Vi forteller deg smarte triks du trenger å vite om det å holde en god presentasjon. Etter dette vil du glede deg til å gjennomføre en presentasjon på jobben, holde en tale i et bryllup eller å gå på et jobbintervju. Vi baserer vår opplæring på idèene til Robin Sharma. Sharma har skrevet et titalls globale bestselgere, blant annet The Monk Who Sold His Ferrari and The Leader Who Had No Title. Din verden blir ikke den samme etter å følge forfatterens filosofi og idèer. Vi kan hjelpe deg med å finne verktøyet og metoden som gjør at du oppnår en utvikling innen det å holde foredrag og taler, samt å formidle budskap enten til en kunde, leder, kollega eller en større forsamling.

Etablererveiledning

Mange har en god idé både i hodet og magen. Altfor få realiserer denne ideen. Kanskje vi kan hjelpe deg?

Dersom du ønsker å starte og drive din egen bedrift, hjelper vi deg med å komme i gang. Du trenger ikke å brenne alle broer i henhold til fast inntekt eller nåværende arbeidsgiver. Mange starter i det små, og velger å slutte i nåværende jobb når de ser at dette faktisk kan bli et spennende levebrød.

Ønsker du å tjene penger på ideene dine og vil vite mer om veien fra idè til god butikk ?

Vi har hjulpet en rekke gründere med å komme i gang, gründere som i dag har gode og sunne virksomheter.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.