Kafé og kantine med praksis

Kafé og kantine med praksis

Kurset er et samarbeidsprosjekt mellom NAV Tiltak og målrettet kompetanse AS. Kurset er rettet mot deg som er arbeidssøker, som ønsker en jobb, og som har kombinasjonen mennesker og mat som interessefelt.

Innhold:

  • 
Kjøkkenteori
.
  • Praktisk kjøkkenarbeid
.
  • Barista.
  • 
IK-mat
.
  • Mikrobiologi
.
  • Meny- og menylære
.
  • Kosthold og ernæring
.
  • Mat og vin.
  • 
Lover og regler for bransjen
.
  • Kundebehandling
.
  • Nettverksarbeid
.
  • Hospitering i bedrift.

Kurset er et praktisk rettet kurs for deg som vil jobbe innen Horeca. Etter ferdig gjennomført og bestått kurs, kan du arbeide som kjøkkenmedarbeider, servitør eller barista.

Forkunnskaper: Ingen spesielle.
Språk: Kurset gjennomføres på norsk.
Varighet: 16 uker
.
Praksis i kurset: Ja

.