Om oss

Om oss

målrettet kompetanse AS ble etablert i 1997 av Eivind Kallekodt. Kallekodt har arbeidet innen bransjen siden 1992 og har opplevd en fantastisk reise i alle disse årene. Det å jobbe med mennesker betyr at ingen dager er like. Vår suksess bygger på en stabil kjerne av medarbeidere, kreative løsninger på enhver utfordring, møte mennesker der de er, vise respekt og engasjement. Motivasjon er bra – inspirasjon er enda bedre.

Vi gjennomfører oppdrag innen kurs og kompetanseheving, etablererveiledning og karriereutvikling. Ingen jobb er for liten, ved store jobber samarbeider vi med en eller flere av våre samarbeidspartnere.

Veien blir ofte til mens vi går. Da selskapets grunder løp rundt som 10-åring, ville han heller bli fotballproff i England enn å jobbe som veileder og inspirator. Eller, egentlig var målet Italia, med Paolo Rossi og Dino Zoff som de store forbildene. Etter endt utdanning i et vanskelig arbeidsmarked, startet Kallekodt sin karriere med å jobbe i en platebutikk i Haugesund. En av butikkens kunder var så fornøyd innsatsen, at Kallekodt ble tilbudt jobb som instruktør på en jobbklubb.  Det er omtrent så langt unna en kan komme en proffkarriere i Italia.

Etter dette har det gått slag i slag. Tilfeldigheter bestemmer mye, men Winston Churchill sa også ”Plans are nothing, planning is everything”.

Ved å være åpen og inkluderende mot alle, kan en samarbeide med de fleste mennesker underveis.  Vi i målrettet kompetanse AS liker å kalle oss for ”The friendly company”.  Hos oss skal alle glede seg til å komme om morgenen, oppleve trygghet og tillit, føle seg verdsatt og bli lagt merke til. De fleste av oss har behov for respekt samt å bli sett og hørt hver dag.

Den viktigste delen av arbeidet, er å komme i gang. Vi vil du skal se mulighetene som ligger i framtiden.