Kandidat HORECA

Ønsker du en kandidat som vil jobbe innen HoReCa?

Vi har kandidater som har gjennomført vår kvalifisering innen kantine, kafé, barista og kjøkken. En av våre kandidater forteller:

Kafé og kantine med praksis

Jeg kom til Norge for seks år siden. Jeg traff min store kjærlighet på Bali. Han var på ferie 
der, sammen med 
gode venner. I 
starten synes jeg 
han var rar og 
annerledes.

Tatoveringen med tittelen ”I love my mum” var heller ikke spesielt tiltrekkende. Men, etter hvert så jeg bak tatoveringen, noe jeg ikke har angret på. Selv med lange vintre og mye snø, trives jeg i Norge.

Jeg er født og oppvokst i Den Indonesiske Republikk som består av over 
17.000 øyer. Vi har (hold deg fast) nesten 240 millioner innbyggere. Øyer som Sumatra, Java og Bali, har du sikkert hørt om – alle de er øyer i Indonesia.

Da jeg var liten lærte jeg Bahasi Indonesisk samt noe engelsk. Etter at jeg flyttet til Norge, hadde jeg som mål å lære best mulig norsk. Etter å ha gjennomført norskkurs, startet jeg hos målrettet kompetanse AS på kafé og kantinekurs. Jeg fikk praksisplass ved en barista-bar og etter endt kurs fikk jeg tilbud om jobb. For meg, fra landet med verdens beste kaffe, har jeg skaffet meg drømmejobben.

Jeg vil forresten anbefale deg en tur til mitt hjemland. Hyggelige mennesker, god mat og fantastiske strender.

Slik gjør du:

Hvis det er interessant for deg med en praksiskandidat i din bedrift, tar du kontakt med Gry hos oss. Det enkleste er å sende henne en mail på: [email protected]. Praksisplassen er kostnadsfri for din virksomhet, men vi forventer at vår kandidat blir tatt godt vare på og lærer nye arbeidsoppgaver for å sikre en kortere vei mot arbeidslivet. Vi er opptatt av å hjelpe alle våre deltakere, men de som vil mest kommer ofte også lengst. 

Ta kontakt med oss, vi skal gjøre det vi kan for å finne en kandidat som passer inn i din virksomhet.